Over ons

​Van oudsher, sinds 1919, werken wij in de elektrotechnische branche en hebben deze webshop opgezet om in de behoefte van de markt te voorzien nu vele kleine eenmanszaken en groothandels ophouden te bestaan.

De afgelopen 50 jaar hebben wij ervaren dat het steeds moeilijker wordt om aan minder gangbare producten en moeilijk te verkrijgen artikelen te komen, vooral in deze branche. Het ligt in de bedoeling om niet alleen de gangbare artikelen maar ook de minder gangbare artikelen aan te bieden. Ook voor informatie en advies kun je bij ons terecht via contact of telefoon.

GBO - Electro en webshop, levert door snel te schakelen tussen leverancier en eindgebruiker de gevraagde producten tegen een leuke prijs. Het assortiment wordt bijna elke dag wel uitgebreid met nieuwe producten.

Voor grotere aantallen kunnen we speciale afspraken maken. 
In de diverse categorieën vind je de producten die bij ons leverbaar zijn terwijl speciale producten die niet direct vindbaar zijn kunnen worden aangevraagd. Ook is er nu ruimte voor projectmatige aanvragen en advies.

Over het algemeen is de aangegeven levertijd voldoende om tijdig te kunnen leveren.
Doordat de voorraden in de magazijnen waar we de artikelen vandaan halen wel eens een enkele keer niet toereikend zijn kan er een langere levertijd nodig zijn. Ook door schaarste of langere aanvoer vanuit het buitenland (eigen import ) kan er soms stagnatie ontstaan in de levering. We vragen hiervoor begrip en zullen informatie geven over de te verwachtte levertijden.

We zien je graag ( terug ) als klant in onze nieuwe webshop waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

GBO - Electro en Webshop

© 2016 - 2024 GBO Electro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel